betrouwbaar + vakkundig + snel

Cazis helpt VSSA klanten
helemaal gratis

In overleg met de gemeente Alphen aan den Rijn, de Stichting VSSA en de Belastingdienst helpt Cazis iedere inwoner van Alphen aan den Rijn die betrokken is geweest bij de schietpartij in winkelcentrum De Ridderhof en daarbij een schadevergoeding heeft ontvangen.

Vergoeding = geen inkomen

De vergoeding die u heeft ontvangen is geen inkomen en mag niet worden opgeteld bij het inkomen. U blijft recht houden op toeslagen en uitkeringen die u krijgt via de gemeente.

De inkomstenbelasting, de toeslagen en het toetsingsinkomen moeten opnieuw worden berekend. Toeslagen moeten misschien worden aangepast. Alles vanaf het moment van de eerste vergoeding en vrijwel altijd in uw voordeel.

Cazis kijkt alles samen met u na
Cazis kijkt aangiften na, overlegt met de Belastingdienst, stelt de Toeslagen bij en berekent het toetsingsinkomen. Vakkundig en voor u geheel gratis. En de gemeente Alphen aan den Rijn neemt de kosten voor haar rekening.

Cazis wil u graag verder helpen

Heeft u een brief gekregen van de Stichting VSSA dat u gebruik kunt maken van de diensten van Cazis en u wilt dat graag, vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in en verstuur.
Wij nemen contact met u op.

Bedankt! Uw bericht is ontvangen!
Er ging iets fout bij het versturen van het formulier.

Cazis werkt voor u en hoeft géén verantwoording af te leggen aan de gemeente of de Belastingdienst.